Klankschaalsessie door René Klever

Werkgroep Spiritualiteit & Zingeving gaat een klankschaal healing sessie organiseren. Hoe leuk dat dit vanuit de eigen ledenpoule bewerkstelligd kan worden! Graag geven we hier alvast wat informatie. Hierop volgt een poll in het Telegram kanaal waarna we tot een datum kunnen komen. Over René en de sessies die hij organiseert, kunnen jullie hieronder verder lezen.

“Even wat informatie over de klankhealing sessie. Mijn naam is Rene Klever. Ik geef al bijna 20 jaar klankhealingen. Ik heb dit jarenlang door het hele land gedaan, maar de laatste jaren alleen nog in de eigen praktijk. Een klankhealing sessie kan zittend of liggend ervaren worden en duurt ruim een uur. Ik werk met klankschalen, tibetaanse en ook een paar kristallen, en met een keur aan andere instrumenten zoals de native flute, gongen, een japanse koto, shamaantrommel en talloze andere instrumenten. Deze instrumenten komen uit vele landen en brengen vaak herinneringen terug aan levens in die landen. Ik werk alleen met groepen en ieder kan individueel de sessie op zijn eigen manier ervaren. Wil je liggen neem dan een matje en dekentje of kussen mee wat je wellicht nodig hebt om ontspannen te kunnen liggen. Na de sessie is er een kopje thee en gelegenheid om weer tot jezelf te komen. Tot ziens op de sessie!”

Neem alvast een kijkje op de site: Klankschaalhealing.nl | Klankschaalhealing door heel nederland

Zodra meer bekend is over dit evenement, delen we dat natuurlijk via de nieuwsbrief, socials en Telegram kanaal!

Klankschaalsessie door René Klever