Inlopen en gelijkgestemden ontmoeten

Gemiddeld éénmaal per maand organiseren wij een gezellige bijeenkomst. Het is bedoeld voor iedereen die gelijkgestemden wil ontmoeten en om de leden van Nieuw Alphen te leren kennen.

Voor jou?

Het ontmoetingscafé is voor jou wanneer je meer gelijkgestemde mensen wilt leren kennen. Mensen die zich niet helemaal meer thuis voelen in onze huidige maatschappij. Die van mening zijn dat de overheid en de media teveel vanuit één standpunt communiceren. Mensen die geen verdeeldheid willen, maar wel verbinding. Het is daarnaast ook een prima gelegenheid om Nieuw Alphen te leren kennen. Wanneer je wilt bouwen aan een andere samenleving, is onze vereniging misschien ook wel iets voor jou.

Iedereen zichzelf

Het Nieuw Alphen Ontmoetingscafé is een laagdrempelig ontmoetingscafé voor alle leeftijden. Je ontmoet hier mensen die onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, evenals gelijkwaardigheid, liefde, samenwerking, verbinding en duurzaamheid. Het is een gelegenheid waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je niet bang hoeft te zijn dat je een afwijkende opvatting hebt. Tijdens het café ben je juist één van velen. Door mensen te leren kennen, breid je je netwerk uit zodat je sterker komt te staan.

Zelf hapje/ drankje meenemen

Nieuw Alphen heeft geen horecavergunning. Als je zeker wilt zijn van je favoriete drankje of hapje, neem deze dan mee. We zullen overigens wel wat gangbare drankjes klaarzetten, alsmede een fooienpot. Op deze manier komt niemand ‘droog’ te staan.

Wanneer is er een nieuw ontmoetingscafé?

Hieronder staan de laatste aankondigingen van het ontmoetingscafé. Verdere details vind je als je doorklikt op onderstaande titel of afbeelding. We hopen je snel te mogen ontmoeten bij één van onze ontmoetingscafé’s, of tal van andere activiteiten.


  • Nieuw Alphen Ontmoetingscafé – Donderdag 30 juni

    Nieuw Alphen Ontmoetingscafé – Donderdag 30 juni

    Op donderdag 30 juni aanstaande houden wij een gezellige bijeenkomst. Het is bedoeld voor iedereen die gelijkgestemden wil ontmoeten en natuurlijk de leden van Nieuw Alphen. Voel je soms niet meer helemaal thuis in onze huidige maatschappij? Vind je ook

    Lees verder