Domein Voedsel heeft als uitgangspunt dat we onze leden biologische of onbespoten producten willen leveren van boeren en leveranciers uit de regio. We werken daarbij zoveel mogelijk verpakkingsvrij. Op deze manier werken we aan voedselzekerheid voor onze leden, een korte keten, een eerlijke prijs en gezonde en duurzame voeding. Als lid van ben je mede-eigenaar en werk je ook mee.

De hoofdactiviteit van domein Voedsel is dan ook het organiseren van de wekelijkse voedseluitgifte aan leden. Daarnaast geven we informatie over voedsel, verzorgen we bijpassende recepten, geven we workshops over het conserveren van voedsel en bijvoorbeeld het maken van waxdoeken om voedsel in te bewaren.


Project moestuin
Iedereen is welkom om te helpen bij het onderhouden van de moestuin. Ook als je wilt leren wat ‘moestuinieren’ inhoud en hoe is om van het land en dus met de seizoenen te eten. 


Oproep!
Aangezien het domein Voedsel veel projecten heeft, zoeken wij nieuwe leden.
Iedere vorm van hulp is welkom; van meedenken over nieuwe plannen, het verzorgen van een bijeenkomst, helpen bij de voedseluitgifte, het doen van een stukje administratie, het ophalen van producten bij de boeren, de verbinding maken met andere domeinen of het helpen bij eenmalige activiteiten.
Laat het weten als je interesse hebt!
We zijn ook op zoek naar boeren en leveranciers in de omgeving. Heb je interesse om met ons samen te werken? We horen graag van je!