Wie zijn wij?

Nieuw Alphen is een vereniging met ongeveer 80 leden (begin 2024) waarin we in gezellige bijeenkomsten aandacht geven aan elkaar en aan gebieden als gezondheid, gezonde voeding, educatie en verschillende aspecten van de snel veranderende wereld om ons heen. Door gesprekken met gelijkgestemden in deze gemeenschap, via lezingen en/of publicaties en door praktische initiatieven die wij organiseren, kun je niet alleen veel leren, maar krijg je ook positieve impulsen die jou helpen sterker in deze wereld te staan.

Leden werken samen om in vrijheid initiatieven vorm te geven op basis van gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen in ieders kwaliteiten. Op deze wijze hebben we al verschillende lezingen, hands-on demonstraties, feestelijke gelegenheden en zelfs educatieve weekenden georganiseerd.

Nieuw Alphen richt zich op de regio Alphen aan den Rijn en omstreken: Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Hazerswoude, Hoogmade, Koudekerk, Leimuiden, Moerkapelle, Nieuwveen, Reeuwijk, Rijnsaterwoude, Roelofarendsveen, Ter Aar, Woubrugge, Zevenhoven, Zoeterwoude, Zwammerdam.
We werken ook samen met omliggende regio’s.

Sluit je aan

Voel je ervoor om deelgenoot te zijn tussen gelijkgestemden en zou je iets kunnen bijdragen aan onze gemeenschap in welke vorm dan ook (talenten, specifieke kennis, ‘handjes’, producten, diensten, muziek, interessante contacten, enzovoorts)? Kom dan de sfeer eens ervaren op een van onze ontmoetingscafé-avonden.