APP | Durf te vragen
Het is fijn om verbinding te vinden wanneer je ergens behoefte aan hebt.  Bijvoorbeeld als je ergens hulp bij nodig hebt, als je zin hebt in een praatje of als je een keer met een ander wilt wandelen.  
‘Durf te vragen’ is ook bedoeld als marktplaats voor spullen die je misschien zoekt of juist wilt weggeven. De App is voor regio Alphen aan den Rijn en omstreken. 


WEBSITE | Luister vrij bij mij
Op Luister Vrij Bij Mij vind je optredens waar je ook zonder QR-code kan genieten van muzikanten, cabaretiers, dichters, bands en andere artiesten. Bekijk de agenda voor optredens bij jou in de buurt. Ben je artiest of heb je een locatie ter beschikking? Meld je snel bij ons aan.


WEBSITE | Beter in de buurt
Beter in de Buurt is een platform waar je in contact komt met dienstverleners en aanbieders op alle gebieden van het dagelijks leven, onderverdeeld in Vitaliteit, Educatie, Voeding en Diensten.  Er wordt vanuit eigen basiswaarden gewerkt, geluk en welzijn staan centraal. 


WEBSITE | Keuzevrij bij mij
Keuze Vrij Bij Mij zet zich in voor een samenleving waarin iederéén altijd welkom is. Waar je vrije keuze hebt en houdt over jouw lichaam en gezondheid. En waar we onze deuren altijd voor elkaar open houden. Of je nu je diensten wilt aanbieden aan klanten door heel Nederland of op zoek bent naar een kapper, elektricien, dokter, zorgverlener, enz.: Keuze Vrij Bij Mij is het platform voor jou.


WEBSITE | Vamilie
Start een Vamilie; een zelfvoorzienend netwerk. 
Inmiddels zijn er al best veel Vamilies in Nederland! Kijk snel of in jouw provincie of woonplaats of er al een vamilie is om je bij aan te sluiten, of start er zelf een.


WEBSITE | Society 4.0
Society 4.0 is een samenleving waar de belangen van burgers in zijn algemeenheid centraal staan. Regio’s vormen in de nabije toekomst de basis van een burgersamenleving, omdat vele technologische ontwikkelingen de decentrale productie van primaire menselijke levensbehoeften mogelijk maken – van energie en voedsel tot gezondheid en onderwijs. 


WEBSITE | De Coöperatieve Samenleving
Op steeds meer slaan verantwoordelijke en ondernemende burgers de handen ineen om hun regio sociaal en economisch sterker te willen maken. De Coöperatieve Samenleving versterkt deze burgerinitiatieven.  Tegelijk werkt De Coöperatieve Samenleving samen met allerlei landelijke en regionale partners aan het verankeren van deze transitiesprong naar een coöperatieve samenleving. 


WEBSITE | Zuster in de buurt
Bij Zusterindebuurt kan je een wijkzuster aan huis laten komen. Zij bieden professionele zorg en geven persoonlijke aandacht, waardoor je langer en plezieriger thuis kunt blijven wonen.  Bij Zusterindebuurt kies je je eigen zuster, in overleg wordt de zorg die je krijgt ingezet. Een Zusterindebuurt is hoog opgeleid en heeft veel ervaring.


BOEK | Zelfvoorzienend samenleven
Een boek van Irene Verweij dat inzicht geeft in zelfvoorzienend in het leven staan. Ze nodigt de lezer uit om op onderzoek uit te gaan om klaar te zijn voor een grote verandering.
ISBN: 9789464354270