Onze leden deel 12 | René

Bedankt Freek voor het doorgeven van het stokje. Ik zal me even voorstellen, ik ben René Klever geboren in 1956 en inmiddels dus pensionado. Ik ben getrouwd met Anja Hoogenboom en samen hebben we vier kinderen, allemaal met partner en inmiddels vol verwachting van het zevende kleinkind.

Techie

Ik ben van nature een ‘techie’ en na de TH Delft kwam ik meteen in de computerwereld terecht. Eerst bij de klant computers repareren en uiteindelijk als softwarespecialist door heel Europa projecten gedaan bij banken en overheden en presentaties op congressen gegeven. Nu doe ik wat rustiger aan en werk ik parttime bij de Mediamarkt. Daar werk ik in ondersteuning en reparatie van telefoons, tablets en laptops.

Het spirituele pad

Als kind wist ik al dat de wereld niet klopte en kon ik al precies zien hoe het wel zou moeten. Rond mijn 20e ben ik op het spirituele pad geraakt en daar nooit meer vanaf gekomen. In 2005 heb ik de spirituele bewustwordingswebsite opgericht genaamd goto2012.nl met duizenden bezoekers per dag. Uiteindelijk vond ik dat ieder nu zelf alles moest kunnen vinden en ben ik gestopt. Ook omdat ik steeds meer de manipulatie in het spirituele pad begon te zien en steeds beter zag hoe de wereld werkelijk in elkaar zit.

Een andere passie: muziek

Ik ben mijn hele leven al met muziek bezig en speel vanaf mijn tienertijd al in rockbands. Zelfs nu speel ik in twee bands als toetsenist en ga ik binnenkort met een rockband in Duitse clubs spelen. Een hele andere kant van mij is spirituele muziek. Ik heb twee albums gemaakt met ambient muziek die nog steeds in iTunes te beluisteren zijn, en ik geef regelmatig klankschaalavonden. Ik was in Nederland één van de eerste voorvechters van muziekstemming in 432 Hz ipv 440 Hz.

Samen bouwen

Nieuw Alphen is voor Anja en mij een logische stap waar we lang naar gezocht hebben maar nu eindelijk gevonden hebben. Een nieuwe wereld bouw je alleen samen op. En het beste met gelijkgestemden in je eigen omgeving. Om een maatschappij te kunnen laten draaien heb je heel veel verschillende talenten nodig. En de handen uit de mouwen steken. Ik ben actief in ICT en ook in Nuts en laat zo regelmatig van me horen. Zo heb ik laatst tijdens een Ontmoetingscafé een presentatie gegeven.

 

Het stokje geef ik graag door aan mijn vrouw Anja, ik weet zeker dat jullie haar ook willen leren kennen.

 

 

Onze leden deel 12 | René