Lezing Martijn Vis over straling – ‘Volg je hart’

Op 4 april 2023 organiseerde domein Educatie een interactieve lezing van Martijn Vis over straling. Vanuit zijn ervaringen met straling die hij de afgelopen jaren opdeed bij de kweek van zijn rozen, vertelde Martijn aan 40 geïnteresseerden wat hij daarvan geleerd heeft. Een verhaal vanuit zijn hart. Zo gaf hij aan dat hij merkt dat ziekte zich vooral voordoet op plekken waar aardstralen elkaar kruisen omdat straling door deze aardstralen worden meegenomen.

Lecherantenne

Martijn liet met behulp van een zogeheten lecherantenne zien hoe straling van invloed is op de mens en hoe je je daartegen kunt weren. Als je uit je kracht bent (bijvoorbeeld onder invloed van straling) kan je bijvoorbeeld 2 korte qigong oefeningen doen om je energie weer de juiste kant op te laten draaien. Hij liet dat zien door ter plekke testjes te doen bij 2 proefpersonen uit het publiek.

Booster

Ook liet hij de mensen ervaren dat het plaatsen van een ‘booster’, een apparaat met een ludieke naam dat Martijn zelf heeft ontwikkeld, de mensen weer in hun kracht kan zetten. Alle aanwezigen gingen in tweetallen aan de slag met een krachttestje. Ieder moest elkaars duim en middelvinger uit elkaar trekken. Nadat Martijn de booster had geplaatst bleek het ineens veel moeilijker te zijn om de vingers van elkaar af te krijgen. De booster lijkt dus echt kracht te geven!

5G-straling

Tot slot ging Martijn de ruimte opmeten en kwam erachter dat er een 5g lijn naar binnenkwam. Hij rende naar buiten en plaatste 2 koperen staafjes in de grond om ervoor te zorgen dat de vervelende lading van de lijn afging. Met geweldig resultaat!

Wat kun je zelf doen?

Op de vraag wat je vanuit je zelf kan doen om in je kracht te blijven, ondanks de vele verschillende vormen van straling om ons heen, was het antwoord steevast: qigong! Martijn deelde na afloop een aantal oefeningen die hem heel erg helpen en hij dagelijks doet. Als vervolg van deze lezing van Martijn zijn dan ook vrijwel direct 2 sessies over qigong gepland die worden verzorgd door 2 enthousiastelingen van Nieuw Alphen en het netwerk van onze leden.

Meer weten?

Martijn blijft leren en zich ontwikkelen. Zo is hij momenteel bezig met een cursus elektrocuktuur en staat hij ervoor open om ons met groot enthousiasme te vertellen over al zijn ervaringen. Wil je meer weten? Volg hem via Youtube @volgjehart. Daar deelt hij samen met zijn zoon nog veel meer van zijn ervaringen!

(afbeelding: bron: www.martijnvis.nl)

Lezing Martijn Vis over straling – ‘Volg je hart’