Onze leden deel 4 | Jeannette

Over mij

Ik heb de pen overgedragen gekregen van Larissa, dank je wel! Mijn naam is Jeannette (dubbele N moet ik er altijd bij vermelden), 56 jaar en woon al bijna 30 jaar in Alphen aan den Rijn. Ik ben opgegroeid in Leimuiden, in de buurt dus. Ik ben getrouwd geweest (ik heb de 12,5 jaar nét niet gehaald) en in dit huwelijk heb ik drie prachtige kinderen gekregen. Eline (28) werkt als strafrechtadvocate, Margriet (27) werkt in de kinder- en buitenschoolse opvang en Thijs (24) heeft helemaal zijn draai gevonden bij Ipse de Brugge als persoonlijk begeleider.

Werk en hobby’s

Mijn vriend en ik houden beiden erg van reggaemuziek en dansen, dus een paar keer per maand zijn we wel te vinden bij een optreden van een reggaebandje. (Te) lang werk ik al voor de (R)overheid, al jaren binnen het Sociaal Domein in een financieel administratieve functie. Het zijn ook wel mijn leuke collega’s die ervoor zorgen dat ik dit zo lang volhou. En wat ben ik blij om weer op kantoor te kunnen werken, vijf dagen per week thuiswerken is niks voor mij, ben ik achter gekomen tijdens de lockdowns.

Bouwen aan iets nieuws krijg ik energie van

Ik ben zó blij dat Hands on en nu Nieuw Alphen op mijn pad is gekomen. Zo fijn om met elkaar te mogen bouwen aan een nieuwe samenleving. Samen te zijn met gelijkgestemden, fijne gesprekken te voeren, ik krijg er zoveel energie van. Door het hele wereldse gebeuren van de afgelopen jaren ben ik toch wel vriendschappen en kennissen kwijtgeraakt omdat ik er anders insta en daarvoor in de plaats heb ik zo veel teruggekregen!

Binnen Nieuw Alphen

Binnen Nieuw Alphen beheer ik de ledenadministratie, om-de-week beantwoord ik de mail, ben ik actief binnen het domein Gezondheid, in Organisatie & Communicatie (o.a. het organiseren van het Ontmoetingscafé) en ook de werkgroep Spiritualiteit en Zingeving heeft mijn interesse. Onlangs heb ik de stiltewandeling aan zee georganiseerd, heel leuk om dit te mogen doen. Het was een succes! Een deelneemster (we waren met 11) heeft haar ervaring beschreven in de nieuwsbrief.

De pen geef ik door aan…

Graag wil ik de pen doorgeven aan Rosanne, onze voorzitter.

 

Onze leden deel 4 | Jeannette