nieuw alphen cafe

Afgelopen vrijdag 3 juni hielden wij de allereerste editie van het Nieuw Alphens Ontmoetingscafé! De bijeenkomsten ervoor hadden meer het karakter van een vergadering in verband met het oprichten van onze vereniging. Nu onze vereniging sinds 6 mei is opgericht, kunnen we de bijeenkomsten anders en laagdrempeliger invullen. Het idee van het Ontmoetingscafé is tijdens een brainstormsessie ontstaan en kort daarop aangekondigd.

Rondje langs de velden

De Ontmoetingscafé ’s zullen gerouleerd worden op de donderdagavonden en vrijdagavonden en krijgen iedere keer een andere invulling of thema. Soms met een lezing, altijd met gezelligheid en een drankje. Wat wel iedere editie standaard blijft, is het rondje langs de domeinen. Op deze manier houden we de leden op de hoogte van wat er speelt, maar is het ook een uitstekende gelegenheid voor niet-leden om kennis te maken met Nieuw Alphen en haar leden.

Mini brainstorm

Op deze eerste editie werden de aanwezigen ingedeeld in kleine groepjes om vervolgens met elkaar te bespreken welke thema’s hen interesseren en bezighouden. Grote favoriet was toch wel het onderwerp Gezondheid en dan met name natuurlijke geneesmiddelen. Hier gaan wij zeker wat mee doen.

Kom je ook?

Het was een geslaagde avond! Degenen die voor het eerst kennismaakten met Nieuw Alphen, waren geraakt door de ontmoeting met gelijkgestemden en dezelfde visie. Ook mochten wij weer enkele nieuwe leden verwelkomen. Wil je ook aanwezig zijn bij het Ontmoetingscafé? Zet dan donderdagavond 30 juni in je agenda! Inloop 19.30 uur, start 20.00 uur. Stuur een mail naar info@nieuwalphen.nl als je aanwezig wilt zijn en niet bekend bent met de locatie. Als je daarmee wel bekend bent, die is op het vaste adres. Graag tot dan!

Nodig mensen uit met deze link:

Wil je mensen uitnodigen? Stuur ze dan deze link! nieuwalphen.nl/ontmoetingscafe. Op deze pagina wordt altijd het eerstvolgende café aangekondigd. Alvast bedankt voor het delen!

Verslag Ontmoetingscafé 3 juni – editie 1