De ondernemers van Nieuw Alphen – deel 2

Mijn bedrijf: Coachinge.nu

Switch maken

Nadat ik jaren in de zorg voor cliënten met een verstandelijke beperking heb gewerkt, onder andere als pedagogisch medewerker en als locatiemanager, wilde ik een switch maken. In de leidinggevende functies vond ik het coachen van mensen verreweg het meest voldoening geven en leuk om te doen. Ik startte daarom met het volgen van diverse coach-opleidingen en na het maken van ‘een uitstapje’ naar de functie van beleidsmedewerker en later teamleider bij de gemeente Alphen aan den Rijn, startte ik fulltime mijn eigen bedrijf als mental-coach/emotie-coach in 2012.

Waarom je bij mij moet zijn:

Je moet niks…. maar je WILT bij mij zijn 🙂 als je iemand bent, die vastloopt, privé of tijdens het werk. Ik help je om een innerlijke metamorfose door te maken waardoor je:

  • Niet langer een megafoon in je hoofd hebt, die je vertelt dat je niet oké bent en/of dat je tekort schiet;
  • Dat vervelende stress-gevoel kwijtraakt en tengevolge daarvan niet langer stress gerelateerde klachten hebt;
  • Niet meer lijdt onder het gevoel altijd maar van alles te MOETEN;
  • Niet meer het uiterste van jezelf blijft eisen, lang nadat je je grenzen hebt overschreden;
  • De situatie (in het verleden of de toekomst) die je beangstigt of verdrietig maakt, kunt ‘aankijken’ en loslaten.

Transformatie en confrontatie

Je wilt misschien ook wel bij mij zijn, omdat je in mij een zeer ervaren, breed geschoolde, uiterst betrokken, empathische en positieve coach treft, die alles in het werk stelt om jou te helpen met de transformatie naar de evenwichtige, krachtige en gelukkige persoon, die je wilt zijn.

Ik schroom niet om jou confronterende spiegels voor te houden, om je aan te sporen om de stap uit je comfort-zone te zetten en vooral om je praktische handvatten te geven waarmee jij voelt dat je het veranderproces aankunt en daadwerkelijk de stappen zet die nodig zijn.

Liefs, Inge

 

PS1

Wil jij je zelfverzekerder, liefdevoller voor jezelf of minder angstig voelen? Ik bied je een gratis coach-gesprek (ZOOM-call of LIVE in Alphen aan den Rijn) zodat je direct-toepasbare tips en inzichten kunt ervaren. Stuur een mailtje naar info@coachinge.nu, dan plannen we zo snel mogelijk een gesprek!

PS2

Het coach- en trainingsprogramma voor vrouwen die denken dat ze niet goed genoeg zijn, die ernaar snakken om ontspannen, zelfverzekerd en zónder schuldgevoel in het leven te staan, zodat ze gaan STRALEN! start op ieder door jouw gewenst moment. Meer lezen? Dit is de link: https://www.coachinge.nu/s-t-r-a-a-l/

De ondernemers van Nieuw Alphen – deel 2