De ondernemers van Nieuw Alphen – deel 1

Dag mooi mens, ik ben Silvie, Life Coach, Depressie Counselor en ik geef Shamballa Reiki in mijn praktijk in Woubrugge.

Verhuisd voor de liefde

Ik ben hier 3 jaar geleden voor de liefde naartoe verhuisd vanuit Brabant en mijn man en ik wandelen heel graag door de mooie natuur in de omgeving.

 Ik wilde al jaren een eigen praktijk starten maar had er eerder nog niet de mogelijkheid toe. De Talisman bestaat inmiddels al een jaar en het begint al goed te lopen en te groeien, iets waar ik erg dankbaar voor ben.

Coaching

Als Life Coach daag ik jou uit om het beste uit jezelf te halen door doortastende vragen te stellen, je innerlijke motivatie te versterken en je krachtige handvaten mee te geven, volgens de coachingsmethode van Tony Robbins.

 Als Depressie Counselor voer ik therapeutische gesprekken met je en help ik je om meer levensgeluk te ervaren en geef ik je praktische ondersteuning. Hierdoor kun jij het leven weer beter aan en jouw weg weer vervolgen.

 Reiki

Ook geef ik Shamballa Multidimensional Reiki. Deze healings activeren het zelfgenezende vermogen van het lichaam, laten je energie weer stromen, geven je spirituele groei en zorgen voor verlichting bij lichamelijke klachten.

 Ik ben een rustige, empathische vrouw die goed kan luisteren en vanuit zuivere intenties een ander wil helpen.

Kortom;

  • Wil je meters gaan maken om jouw droomleven te creëren?
  • Voel je aan alles dat je meer uit het leven wilt halen?

Boek dan nu jouw gratis Inzichtsessie Life Coaching of Depressie Counseling en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. De sessie duurt 30 min. 

Ga jij de uitdaging met jezelf aan?

 www.praktijkdetalisman.nl 

 @silviedetalisman 

Hartegroet, Silvie Hoes- van Hoppe

 

De ondernemers van Nieuw Alphen – deel 1