Bitcoin informatieavond 9 mei 2023

Dinsdag 9 mei 2023 genoten bijna 20 deelnemers  van de zeer prettige, enthousiaste en duidelijke uitleg over de betekenis en mogelijkheden van Bitcoin. Spreker was Rutger Weemhoff, georganiseerd door de Werkgroep Anders Betalen van het domein lokaal Ondernemen, -Economie en -Geld van Nieuw Alphen. Uitleg werd gegeven over het waarom, de prijstrend, het steeds stijgende aantal gebruikers, software- en hardware wallets en over het kopen van of  betalen met bitcoins.

Wil je een praktische samenvatting van de lezing ontvangen of deelnemen aan een eventuele vervolg workshop i.s.m. het domein Educatie, waarin we samen echt aan de slag gaan? Stuur dan een mail met vermelding van  ‘informatie’ en/of ‘workshop’ naar geld@nieuwalphen.nl

Bitcoin informatieavond 9 mei 2023