Nieuw Alphen Ontmoetingscafé – zaterdag 7 september

Op zaterdag 7 september 2024 houden wij een gezellige bijeenkomst. Het is bedoeld voor iedereen die gelijkgestemden wil ontmoeten en natuurlijk de leden van Nieuw Alphen. Voel je soms niet meer helemaal thuis in onze huidige maatschappij? Vind je ook dat de overheid en de media teveel vanuit één standpunt communiceren? Wil je geen verdeeldheid, maar wel verbinding?

Ontmoetingscafé

Het Nieuw Alphen Ontmoetingscafé is een laagdrempelig ontmoetingscafé voor alle leeftijden. Je ontmoet hier mensen die onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, evenals gelijkwaardigheid, liefde, samenwerking, verbinding en duurzaamheid. Het is een gelegenheid waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je niet bang hoeft te zijn dat je een afwijkende opvatting hebt. Tijdens het café ben je juist één van velen. Door mensen te leren kennen, breid je je netwerk uit zodat je sterker komt te staan.

Maak ook kennis met Nieuw Alphen

Het belangrijkste onderdeel van het café is ontmoeten en praten. Verder laten we je kennismaken met Nieuw Alphen door te vertellen waar we voor staan en wat we doen. Als je interesse hebt in onze vereniging, dan kun je natuurlijk aan alle leden je vragen stellen.

Eigen drankje/ hapje

Het café wordt dit keer gehouden bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn, bij de T steiger. Het is een picknick editie, dus neem je eigen hapje/drankje mee! Vergeet ook je kleedje niet.

Details

  • Wanneer: zaterdag 7 september
  • Aanmelden: via Telegram groep die wordt gedeeld via onze nieuwsbrief, abonneer je dus snel als je dat nog niet gedaan hebt (op deze manier kunnen wij het aantal aanwezigen monitoren)
  • Inloop: 14:00 uur
  • Drankje/ hapje: zelf meenemen
  • Einde: NNB
  • Locatie: Zegerplas, Alphen aan den Rijn, T steiger
Nieuw Alphen Ontmoetingscafé – zaterdag 7 september