Betalen met Florijn bij Nieuw Alphen
De Florijn: dat is pas fijn!

Nieuw Alphen wilde graag de Florijn introduceren als alternatief voor de reguliere betaalmogelijkheden. Vanaf nu is het mogelijk in Florijnen te doneren of in Florijnen contributie te betalen. Nieuw Alphen heeft hiervoor een Florijnen-rekening geopend.

De Florijn: sinds kort ook als contant betaalmiddel…

De naam van de rekening is heel eenvoudig: NieuwAlphen (let op de hoofdletters en aan elkaar!).

Om de Florijn te gebruiken moet je zelf ook een Florijnen-rekening hebben. Die kun je aanmaken op de site van de Florijn. Hier kun je ook je rekening beheren, Florijnen kopen, in Florijnen betalen en je transacties terugzien.

Afijn, Florijn: omdat we graag onafhankelijk zijn…

 

Betalen met Florijn bij Nieuw Alphen
Getagd op: