Marjo neemt afscheid als Domeincoördinator Gezondheid

Tot ziens!

Het afgelopen jaar heb ik mij met heel veel liefde en enthousiasme ingezet voor Nieuw Alphen, maar dat betekende tegelijkertijd dat ik in een mij welbekende valkuil stapte: namelijk te hard werken en mijn eigen pad uit het oog verliezen.

Ik had/nam geen tijd meer om te schrijven en podcasts op te nemen over mijn grote passie: walvissen. En dat begon steeds meer te wringen. Enkele maanden geleden stelde ik mij voor in de nieuwsbrief en eindigde met de zin: ‘als de walvissen mij roepen, dan ga ik.’ Die tijd is nu gekomen. Tijd om Nieuw Alphen los te laten en me te richten op mijn passie en mijn pad.

Loslaten met pijn in mijn hart, want ik heb zoveel mooie, lieve, inspirerende mensen ontmoet, mee samengewerkt, mee ontwikkeld en mee gespard. Mensen die in mijn hart zijn gaan zitten en die ik zeker hoop te blijven zien.

De basis voor domein Gezondheid is gelegd en ik ben heel trots op alle mensen binnen domein gezondheid, inclusief alle subgroepen, die hieraan hebben meegewerkt.

Met elkaar hebben we stappen gezet op weg naar een nieuwe maatschappij, waarvoor mijn grote dank. Het coördinatoren stokje geef ik graag door aan een nieuwe coördinator, met nieuwe ideeën en vervolgstappen. Ik blijf tot eind december verbonden aan Nieuw Alphen. Het is geen afscheid, jullie gaan me terugzien op evenementen, of andere momenten.

Alle goeds, veel succes en maak er iets moois van met elkaar.

Marjo

Marjo neemt afscheid als Domeincoördinator Gezondheid