Verslag Zomerfestival 30 juni 2022

De eerste editie van het Zomerfestival voor leden van Nieuw Alphen vond zaterdag 30 juni plaats. Dit festival vond plaats, net als meerdere evenementen overigens, thuis bij Larissa en Ewout. Een heerlijke plek met veel buitenruimte. Dat was ook wel nodig voor de barbecues en de silent disco!

Meezingen met CoverLover

Terwijl alles voor de barbecue werd klaargemaakt, genoten we van live muziek van Cover Lover. Heerlijke meezingers onder prachtige akoestische gitaar. Henk en Karin maakten er een prachtig optreden van. En leuk feitje, daarna werden ze direct lid van onze vereniging. Het was een gevoel van thuiskomen merkte Karin op. Geweldig om te horen, zowel hun muziek als deze uitspraak! Nieuwsgierig naar CoverLover? Kijk vooral hun videoclip op YouTube!

Silent disco

De silent disco was een groot succes. Je kon afstemmen op twee kanalen, één kinderproef (hallo Encanto, voor volwassenen stiekem ook leuk) en een andere met allerlei hits. Het was hilarisch om iemand te zien dansen en zingen op een liedje wat je zelf totaal niet hoorde. En met een druk op de knop kon je vervolgens zelf ook weer meeblèren.

Dansen in de regen

Ondertussen stonden stereotypisch de mannen zich te ontfermen over de barbecues. Rond etenstijd waren de weergoden ons niet zo gezind. Met de barbecues onder de bomen en tafels in de feesttent, mocht het de pret niet drukken. Integendeel, na het eten werd er gedanst en gefeest in de regen. En juist dit zorgde voor extra plezier. Lekker stampen in de plassen je gewoon helemaal vrij voelen.

Jammer dat enkele deelnemers op de dag zelf helaas niet meer konden. Maar met het gezelschap wat er was, hebben we een geweldige dag en avond gehad. Zelfs de avond bood nog ruimte voor entertainment, Ewout kon het niet laten een zogezegde ‘brandweerkus’ te verzorgen, vuurspuwen!! De kinderen gilden het uit van plezier. Het was een geslaagd Zomerfestival, veel van onze leden gaan nu lekker zomervakantie vieren. Hopelijk was het Nieuw Alphense Zomerfestival daar een mooi voorproefje van. Iedereen fijne vakantie toegewenst!

Verslag Zomerfestival 30 juni 2022