Workshop Aan de slag met Bitcoin

Op de zomerse locatie ‘Vrijstaat Nederzandt’ aan de Langevelderslag kwamen zaterdag 2 juli jl. 16 deelnemers van 9 regio’s uit MidWest Nederland weer bijeen. Deze tweede interregionale brainstormsessie was ook dit keer georganiseerd door Nicole (Samen Krachtig) en Leo (Nieuw Alphen).

Edelmetalen

Tijdens de eerste sessie waren er sprekers over de Watermunt (Johannes) en Crypto/Bitcoins (Jeroen van Nieuw Westland). Dit keer sprak Tom Valenkamp (The Silver Mountain) over goud en zilver, met name voor vermogensopslag en -spreiding, en Anthony Miguels over de financiële situatie en -verwachtingen en met name over zijn digitaal betaalmiddel, de Florijn.

Tip: zowel goud/zilver en de Florijn zijn makkelijk toegankelijk, naast dat er regelmatig webinars zijn.

Projectgroepen van start

Hierna is aan de deelnemers onder leiding van Nicole en Leo een methode aangereikt om de 4 munt-projectgroepen een goede start mee te geven, waarbij ook een vervolgoverleg en -acties zijn afgesproken over de aanpak van de voorlichting in ieders regio en met name de invoering van één of meerdere ‘munten’ in en rondom de regio’s.

Half oktober 2022 komen de vier projectgroepen weer plenair bij elkaar.

Zelf aan de slag?

Wil je in je regio een projectgroep ook een goede start meegeven? Schakel dan, tegen speciaal tarief,  Nicole in voor een Project Start up, neem contact op via www.nica-luce.com.

Alternatief betalen in MidWest Nederland