De ondernemers van Nieuw Alphen – deel 3

Hallo allemaal,

 

Alhoewel het echte ondernemerschap al enige tijd achter mij ligt, ben ik toch nog regelmatig actief in mijn bedrijf ISYS.  Dit staat voor Inspired to Support Your Sales en dat beschrijft het wel kort en goed. Ik doe dus aan verkoopgerichte ondersteuning.

Klanttevredenheid

In het begin (1996) met DM (Direct Marketing) en verkooptrainingen. Later ook met het klantgerichter maken van bedrijven. Daar kwam heel veel bij kijken: interne- en externe communicatie, managementconsultancy, coaching, gedragspsychologie, trainingen in beïnvloedingstechnieken en onderzoeken naar medewerker- en klanttevredenheid. Ik ben nu 73 jaar, doe al 10 jaar niet meer aan acquisitie, maar doe voor een grote klant, vanuit huis, nog steeds zelf de telefonische onderzoeken naar klanttevredenheid als onderdeel van een keurmerkcertificering. Onderzoeken naar klanttevredenheid werden sinds de crisis van 2008 mijn grootste bron van inkomsten. Voor sommige klanten heb ik dat 10-20 jaar gedaan, zowel nationaal met eigen medewerkers als internationaal met zzp’ers.

Daarnaast maak ik een enkele keer mijn hobby fotograferen te gelde door het uitvoeren van betaalde opdrachten.

Fotografie

Wil je wat meer over mijn achtergronden weten, kijk dan op mijn LinkedIn-profiel en voor mijn fotografie op Werk aan de Muur. Daar staan overigens geen opnames van betaalde opdrachten. Die betreffen groepen en familieportretten.

Zoek je een sparring partner?

Wil je hulp bij het vinden van meer klanten, dan kun je dus bij mij terecht. Ik vind het leuk om mensen te helpen en bied graag een luisterend oor en mijn mening als sparring-partner.

 

Freek Rooze

ISYS verkoopondersteuning

info@salessupport.nl

De ondernemers van Nieuw Alphen – deel 3