Verslag ‘Tao Kalligrafie en Klankschalen’ 3 september 2023

Georganiseerd vanuit werkgroep ‘Spiritualiteit en Zingeving’ vond afgelopen 3 september dan de sessie ‘Tao Kalligrafie en Klankschalen’ plaats.

Kosmische energie opwekken

Het was een mooie middag in Woubrugge met een leuke opkomst van zo’n 24 mensen zonder onze 4 gasten. Na het welkom ging het beginnen met Hilda en Catharina. Dat ging met de Tao Kalligrafieën. Waarbij met de Kosmische hoge energieën vanuit De Bron werd gewerkt. Met Chinese tekens/kalligrafie waardoor er al een hoge helende energie kwam, er werd gezongen door de dames wat ook geweldig klonk en voor ieder z’n eigen beleving was. Daarnaast hebben we ook meegezongen met een Love, Peace en Harmony lied. Ook waren er 6 mensen die bij pijn een persoonlijke heling kregen met drie tegelijk omringd door de Tao Kalligrafieën, wat ook voor ieder persoonlijk weer een eigen gevoel gaf.

Klankschalen

Na de Kalligrafieën kwamen Mieke en Ton met de klankschalen, dat waren niet alleen klankschalen maar ook klankpijpen en regenpijpen meerdere gongen een hele stellage om dit aan te bevestigen, teveel om alles op te benoemen. Ruim een uur voor de Kalligrafieën en ruim een uur voor de klankschalen. Een paar mensen konden op een kussen op de grond gaan liggen en op die manier de helende klanken op zich in laten werken.

Erg leuk om Larissa en Ewout, die harde werkers, een keer zo ontspannen te zien liggen voor de klanken.

Een echte held

Ik genoot ervan. Ewout was trouwens de enige man, wat een held. Waar blijven toch die andere mannen?!

Volgens mij hebben we een fijne, helende, ontspannen middag gehad. Hopelijk zijn de anderen het met me eens.

Lieve groet, Marja Overheul

Verslag ‘Tao Kalligrafie en Klankschalen’ 3 september 2023