Werkgroep ‘Anders betalen’ is gestart

De werkgroep ‘Anders Betalen’ is gestart.

Acht deelnemers van hoofdzakelijk het Domein Ondernemen, Economie, Geld, vormen sinds kort de werkgroep Anders Betalen’ met als doel het gebruik van contant geld, alternatieve munten zoals Watermunt, Florijn en vooral ook ruilhandel te promoten onder de leden en in de regio.

De eerste stap is het opstellen van een kort en krachtig verhaal over het waarom, daarna wordt, o.a. via een korte presentatie tijdens het Ontmoetingscafé, medewerking van onze ondernemers, onze leden en ondernemers in de regio opgestart. Ook zal dan een update van het informatieblad ‘Geld: wat en hoe’ gepresenteerd worden. Voor vragen en informatie: geld@nieuwalphen.nl.

Door: domeincoördinator Leo

Werkgroep ‘Anders betalen’ is gestart