Verslag stiltewandeling 12 februari 2023

Een mooie ervaring was de stiltewandeling van zondag 12 februari. Met een fijne groep mensen liepen we een stukje door de Amsterdamse waterleidingduinen en genoten van de rust, de natuur, het prachtige weer en de stilte tot in de kleinste detail. De opdrachten lieten ons dit nog dieper ervaren. Na afloop dronken we met een deel van de groep nog wat bij De Konijnenberg in Heemstede. Leuk dat er ook mensen uit Haarlem aansloten bij ons. Er kwamen ook weer mooie nieuwe ideeën voor een volgende wandeling tot stand. Het was zoals een van de deelnemers zei…. een cadeautje!!

Werkgroep Spiritualiteit & Zingeving

 

NB: spreekt dit jou aan? Werkgroep Spiritualiteit & Zingeving organiseert maandelijks evenementen dus hou onze agenda zeker in de gaten.

Verslag stiltewandeling 12 februari 2023