Nieuw Alphen Ontmoetingscafé – zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni 2024 houden wij een gezellige bijeenkomst. Het is bedoeld voor iedereen die gelijkgestemden wil ontmoeten en natuurlijk de leden van Nieuw Alphen. Voel je soms niet meer helemaal thuis in onze huidige maatschappij? Vind je ook dat de overheid en de media teveel vanuit één standpunt communiceren? Wil je geen verdeeldheid, maar wel verbinding?

Ontmoetingscafé

Het Nieuw Alphen Ontmoetingscafé is een laagdrempelig ontmoetingscafé voor alle leeftijden. Je ontmoet hier mensen die onafhankelijkheid hoog in het vaandel hebben staan, evenals gelijkwaardigheid, liefde, samenwerking, verbinding en duurzaamheid. Het is een gelegenheid waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je niet bang hoeft te zijn dat je een afwijkende opvatting hebt. Tijdens het café ben je juist één van velen. Door mensen te leren kennen, breid je je netwerk uit zodat je sterker komt te staan.

Maak ook kennis met Nieuw Alphen

Het belangrijkste onderdeel van het café is ontmoeten en praten. Verder laten we je kennismaken met Nieuw Alphen door te vertellen waar we voor staan en wat we doen. Als je interesse hebt in onze vereniging, dan kun je natuurlijk aan alle leden je vragen stellen.

Eigen drankje/ hapje

Het café wordt gehouden in een gezellig zaaltje in de buurt van Alphen, maar het is geen horecagelegenheid. Als bezoeker kun je gewoon binnenlopen en is er sowieso thee en koffie waarvoor je kunt doneren, maar als je zeker wilt zijn van je favoriete drankje en/of hapje, neem deze dan mee. We maken de locatie alleen bekend aan mensen die ons café willen bezoeken.

Details

  • Wanneer: zaterdag 1 juni 2024
  • Aanmelden: via Telegram groep, abonneer je op onze nieuwsbrief (op deze manier kunnen wij het aantal aanwezigen monitoren)
  • Inloop: 19:30 – 20:00 uur
  • Drankje/ hapje: zelf meenemen
  • Einde: ca. 22:30 uur
  • Locatie: Stuur een mail naar info@nieuwalphen.nl voor de locatie details
Nieuw Alphen Ontmoetingscafé – zaterdag 1 juni