Wandeling Bentwoud door ‘Spiritualiteit en Zingeving’

In vervolg op de Stiltewandeling aan Zee organiseerde de werkgroep Spiritualiteit en Zingeving op zondag 11 december jl. een wandeling waarbij juist gesproken mocht worden. Een gesprek met jezelf via de ander.

Met acht personen gingen we in duo’s van start vanaf het parkeerterrein bij de golfclub in Bentwoud. Windstil en droog, heerlijk weer voor een wandeling. Iedereen mocht een kaartje met een vraag erop uit de stapel trekken. Al wandelend werd de vraag aan de ander gesteld. Op het antwoord volgde vervolgens de vraag, waarom? Zodat het antwoord steeds verder uitgediept werd. Na een minuut of vijf draaiden de rollen om en weer vijf minuten later wisselden de duo’s.

Het waren mooie vragen heb ik ook van de anderen begrepen die je niet dagelijks gesteld worden en dus fijn om daar eens wat dieper op in te zoomen.
Na een wandeling van bijna anderhalf uur sloten we af in Restaurant Roest onder het genot van een warm bakje koffie, thee of soep om nog even de ervaringen met elkaar te delen.
Kortom, het was weer een bijzondere wandeling vol verbinding.

Wandeling Bentwoud door ‘Spiritualiteit en Zingeving’