NIeuw Alphen NIeuw Den Haag

Wij verbinden niet alleen graag met onze leden, maar ook met andere regio’s zoals bijvoorbeeld op de gehouden regiodag. Op deze manier zijn we in contact gekomen met de afdeling Den Haag. Omdat deze regio recentelijk is opgestart, zijn ze nog volop bezig met het ontwikkelen van hun website en hebben zij Nieuw Alphen gevraagd om te helpen en ondersteunen.

Techniek

Allereerst heeft Nick van domein ICT geholpen met de technische set-up voor de website. Deze hulp heeft ervoor gezorgd dat de website van Nieuw Den Haag op een stabiele manier wordt gehost en zij zich kunnen concentreren op de inhoud.

Inhoud

Omdat de leden van Nieuw Den Haag beperkt kennis hebben van WordPress en inhoud (content) op internet, hebben zij gevraagd of wij hier een training in konden verzorgen. We hebben Nils van werkgroep communicatie hiervoor gevraagd en hij heeft een training voorbereid. Hij is zondag 12 juni afgereisd naar Den Haag en daar voor 5 zeer gemotiveerde leden, onder het genot van een koud pilsje, uitleg gegeven hoe het website-beheersysteem werkt, en hoe wij met content omgaan. De leden van Nieuw Den Haag gaan er enthousiast mee aan de slag zodat ook hun website snel live kan.

Ondersteuning, website- & contenttraining voor Nieuw Den Haag