Groene inspiratiemarkt Bibliotheek Rijn en Venen

Patricia,  Programma- & Community Coördinator Duurzaamheid bij de Bibliotheek Rijn en Venen en tevens lid van onze Hands On groep, heeft zondag 22 mei een leuke en en mooie groene inspiratiemarkt georganiseerd. En wij waren erbij!

Contacten opdoen

Met een leuke afvaardiging – Larissa, Ewout, Hans, Marja, Leo en Nick – waren we in onze opvallende paarse T-shirts, van de partij.

De ‘markt’ bood op informele manier veel informatie en er zijn leuke, boeiende tot ook ontroerende gesprekken gevoerd, waarbij de betekenis (o.a. verbinden) die we als Nieuw Alphen hebben werd bevestigd. Het was dus zowel een leuke middag én we hebben waardevolle contacten opgedaan.

Het thema van deze dag was ‘proeftuin voor de toekomst’. Hier kon je dan ook leren hoe je leven groener, leuker, slimmer en toekomstbestendiger te maken. Onderwerpen waar onze vereniging zich ook mee bezig houdt. Energie besparen, moestuinen, afval verminderen. Zomaar een kleine greep uit zaken waar onze domeinen actief mee aan de slag zijn.

Kijk voor meer informatie over de groene inspiratiemarkt op de site van Bibliotheek Rijn en Venen:
https://www.bibliotheekrijnenvenen.nl/activiteiten/duurzaamheid/proeftuin-voor-de-toekomst.html

 

 

Groene inspiratiemarkt Bibliotheek Rijn en Venen