Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mannencirkel – zaterdag 29 juni 2024

29 juni @ 15:00 - 21:00

Het kon niet uitblijven en eindelijk is het dan zo ver: een activiteit alleen voor mannen! Na eerst de belangstelling hiervoor gepolst te hebben kwamen we tot de conclusie dat dit anno 2024 een must is voor Nieuw Alphen. Ofwel een mannencirkel met verbinding, diepgang, slap kletsen, muziek maken, lekker vuur stoken, barbecueën en wat zich verder aandient. We hebben gemeend dat dit naast voor alle mannen van Nieuw Alphen ook open moet staan voor mannelijke partners van Nieuw Alphen leden. Ofwel: zegt het voort.

Wat wordt het?

Zaterdag 29 juni vanaf 15.00 uur in Ter Aar (locatie delen we via Telegram of mail). Tussen 3 en half 4 gaan we het vuur ontsteken tot ‘s avonds een uur of 9. Vanaf half 4 beginnen we met de energie lekker te laten stromen en verbinding te maken. Daarna gaan we muziek maken, neem dus je eigen instrument mee. Om een idee te geven: onze instrumenten zijn didgeridoo, sjamanentrom en djembé. Vervolgens het thema ‘Droom vertellen’…. wat verbindt ons, wat houdt ons bezig, etc. Overigens, alles uiteraard al onder het genot van een goed glas wat dan ook.

Daarna wordt het tijd om de barbecue flink op te gaan stoken en rondom het vuur onder genot van muziek, drank en ‘gewoon zijn’ te genieten van wat zich aandient. Wellicht dat de vredespijp ook nog de ronde gaat doen.

Wat neem je mee:

  • Eten en drinken voor borrel vooraf en barbecue
  • Hout voor het vuur
  • Houtskool
  • Instrument(en)

Kijk gewoon wat in je opkomt en passend voor jou is. De ervaring met dit soort dingen is toch dat er uiteindelijk genoeg is met voldoende variatie. Wellicht verstandig om op de fiets te komen.

Graag aanmelden via info@eenwording.nu.

 

Mannencirkel – zaterdag 29 juni 2024

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
15:00 - 21:00

Organisator

Nieuw Alphen
E-mail
info@nieuwalphen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ter Aar