Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing over Ancient Mysteries & Energies

4 april 2022 @ 19:00 - 22:30

€10

Inhoud
Een 2,5 uur durende lezing over mysterieuze bouwwerken zoals piramides, stenen cirkels, menhirs, indrukwekkende tempels, hunebedden en andere imposante en mysterieuze oude bouwwerken.
Ard neemt je mee op virtuele reis over de Aarde en deelt met jou onvoorstelbare feiten, indrukwekkende verhalen, spannende mythes, mooie beelden van imposante van mysterieuze bouwwerken, maar vooral onthult hij een aantal ongelofelijke geheimen van bijv. de vallei van de Bosnische piramides, de grote Cheops piramide in Egypte, Gobli Tepe in Turkije, Nan Madol in Micronesië, de Giant tombs op Ancient Sardinië, en stenen formaties/cirkels in Engeland en Frankrijk. Maar laten we niet onze eigen Nederlandse Hunebedden vergeten. De oudste monumenten van Nederland zijn de Hunebedden, dat verhaal wil je ook niet missen.

De lezing is niet alleen om beelden en verhalen te delen, het is ook ter inspiratie om de oude mysteries zelf te bezoeken omdat de aanwezigheid van hoge en oeroude energieën op die plekken zo intens is en dat kan je alleen maar zelf ter plaatse ervaren. Zo is de energie in het tunnelsysteem onder de vallei van de Bosnische piramides diep rakend. Ook op Ancient Sardinië is de energie heel bijzonder. Ard deelt graag zijn persoonlijke ervaringen tijdens de lezing.

En als dat allemaal al niet indrukwekkend genoeg is, heb ik nog een mind blowing uitsmijter voor je uit Roemenië, waar in het Bucegi Gebergte de Roemeense sfinx staat en die staat daar als wachter voor de meest ongelofelijke plek die ooit op Aarde gevonden is. Want to know? Meld je aan voor de lezing.

Spreker
De lezing wordt gehouden door Ard, hij is o.a. actief als onderzoeker, auteur en spreker. Eén van zijn passies is de oude geschiedenis met haar piramides, sfinx, stenen cirkels, hunebedden, tempels en andere zeer oude mysterieuze bouwwerken van zeer grote stenen gebouwd (megalieten genoemd). Een aantal jaren geleden kwam hij achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden, hij was totaal onderste boven van deze feiten. Jij hebt toch ook, net zoals Ard, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen het vandaag de dag dit nog steeds leren.
Ard’s wereld ging helemaal op z’n kop toen hij in 2017 voor het eerst de Bosnische piramides bezocht. Mind blowing, piramides in Bosnië of all places? Maar na zijn bezoek aan Ancient Sardinië (Het Italiaanse eiland) wist hij dat hij lezingen moest gaan geven om mensen te laten zien dat de geschiedenis veel meer is dan dat we geleerd hebben vanuit onze schoolboeken.

Aanmelden
Aanmelden kan door in onderstaande telegramgroep te komen:
https://t.me/+wNdK_3m-FpM0ZjA0

Lezing over Ancient Mysteries & Energies

Gegevens

Datum:
4 april 2022
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
€10

Organisator

Nieuw Alphen
E-mail
info@nieuwalphen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Woubrugge