Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Truffelreis voor leden – zaterdag 23 november 2024

23 november @ 12:00 - 17:00

Eerder dit jaar hebben we onder onze leden een poll gehouden om te kijken hoeveel gegadigden er voor een truffelreis zijn. Dat bleken er voldoende te zijn om dit ook daadwerkelijk door te zetten!

Nog even ter opfrissing: we gaan ‘buiten het zintuigelijke reizen’. We gaan onder goede begeleiding de ratio loslaten en een sjamanistische truffelreis maken. Dit zijn niet de truffels die bij het koken gebruikt worden, maar de psychogene truffels. Vergelijkbaar met ‘paddo’s, maar dan de ondergrondse versie. Het leuke is dat de actieve stof uit paddo’s en truffels, te weten psylocybine, in toenemende mate binnen de psychiatrie gebruikt wordt bij bijv. niet-behandelbare depressies en PTSS. Om optimale aandacht voor de deelnemers mogelijk te houden, hanteren we een maximum aantal deelnemers. Overigens is er ook een minimum, namelijk 10 deelnemers.

De datum is zaterdag 23 november geworden, tijd 12.00 – ca. 17.00 uur, locatie Woubrugge.

Wat biedt het programma?

1. Introductie, deelronde

2. Meditatie of klankwerk

3. Truffelreis met sound healing (muziek en zang). Begeleiding waar nodig

4. Afronding. ‘Bijkomen’ met o.a. fruit/ noten

Voor matrassen en kussentjes wordt gezorgd, je kunt eventueel iets warms meenemen zoals een deken of slaapzak. Alles inclusief € 111,-. Deelname is uitsluitend mogelijk voor Nieuw Alphen leden om deze bijzondere sessie ‘vertrouwd’ te houden. Zorg voor een optimaal effect van de truffels dat je ‘s ochtends hooguit licht ontbijt, en daarna niets meer eet.

Aanmelding kan bij Huub, info@eenwording.nu. Een factuur ontvang je t.z.t. van Bertus en Ariane die de sessie geven.

Truffelreis voor leden – zaterdag 23 november 2024

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisatoren

Domein Gezondheid
Werkgroep Spiritualiteit & Zingeving

Locatie

Woubrugge